Včeraj sem se iz dobre volje udeležil ene redkih nočnih seans v zgradbi visokih petk in neprebavljive glasbe. Da preverim, da še vedno ne vem kam s svojimi rokami, in da to, da pijem viski ter se delam misterioznega, ne pali. Razen, če bi mi bilo dano ime Bond. Kot sem pisal v enem izmed mojih lanskih semi rage zapisov nisem ravno vešč osvajanja deklet v hrupu didžejevega orgazmiranja. Zakaj? Prvo, ker sem prpa. Drugo, ker se mi zdi glupo. Ste že kdaj opazovali folk v diskaču ki se skuša pogovarjati? Točno to. Dretje, pljuvanje, nerazumljivo vreščanje in kriljenje z rokami. Folk se takoj ko stopi v klub pretvori v avtohtonega Italijana brez šarma in osvajalskih sposobnosti. Nekako tako. Jaz sem praktičen človek. Ne maram drame in bliskanja luči, princesk s prevelikimi čeveljci ter sumljivih tipov ki v eno nerazločno mrmljajo ter strmijo v pomankljivo oblečene gospodične. Če že, sem raje v kakšnem tišjem prostoru kjer se človek lahko normalno pogovarja. Ja vem. Klubi imajo svoj čar, svoje prednosti. Prepotena telesa, alkohol v krvi, igrivost, spogledovanje, nasmehi, lahka dekleta, nerazumni telesni gibi in slabe odločitve. Seveda ne morem iti čez to edinstveno človeško izkušnjo, ki mi je dala nešteto spominov.

No, da razložim situacijo. S simpatično gospodično in njeno kolegico smo igrali igro »poglej me če me moreš«. Zabavno. Proti koncu noči že rahlo absurdno. Ko si že misliš: »Pa daj no, idi že«. Oziroma v mojem primeru: »Daj no, pridi že«. Ampak ne, ne greš. Zakaj? Ker že veš njeno ime in jo imaš dodano na Facebooku, zakaj bi se trudil in izkoristil priložnost ter ujel tiste majhne trenutke in iskre, ki definirajo življenje. Nimam kaj za izgubit, ampak ne. Očitno se bojim da bi izgubil nič. Zdaj je pomembno samo to, da nisem naredil nič, ne glede da sem imel občutek da se mi končno nabira pogum da bi dejansko na licu mesta to storil. Ampak kot ponavadi, priložnost izgubljena ne vrne se nobena, in obleganje trdnjav se je začelo. Kot je že v navadi sem spet ostal med samimi ženskami, prekletstvo ki se me drži že od začetka nočnih izhodov. Dolga zgodba. Komu lepše, mar ne?

Razplet zgodbe je bil tak, da sem sklonjene glave taval do avta in se čudil svoji šibkosti. Jebiga, eni pač nismo lovci, čakamo da nam kaj pade z neba v naročje. Radi rečemo da nimamo sreče, ampak vemo da smo si v bistvu krivi sami. Ampak kaj je narobe s tem, da dekle raje povabiš na kavo, kot pa da se v dimu prepojenemu z alkoholnimi hlapi drgneš ob njeno telo?

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark


16 odgovorov v “Umetnost gledanja”

 1.   Medea pravi:

  Oh, honey … Če bi le dekleta vedela, bi se tepla zate. You are too kind, kdaj moraš bit mal agresiven, da ve, da živiš. ;)

 2.   pametnarit pravi:

  Ah, Medeja…
  Sej zdaj se začneja pomlad, bo me začelo razganjat. :mrgreen:

 3.   Medea pravi:

  Am, ja, glede pomladi, don`t be so sure about it. :D Zima vztraja.

 4.   Chemfusion pravi:

  PIČKO! *se laufa skrit pod odejo* :mrgreen:

  Saj jaz nisem nič boljši. Kurc, še slabši sem. Mene ne zvlečeš v diskača pa da si bog. Niti nebi hotel nič imet s folkom, ki hodi v diskače. Alkohol, droge in nek kvazi ples pri meni ne prođu.

 5.   fenchurch pravi:

  meni so bli fantje v podobnih ustanovah, ki so kaj poskušali, zmeraj neprijetni. (me smo dejansko večinoma hodle plesat, ne kaj drugega …). ful je lahko nekomu kaj na fb napisat, dosti lažje kot nekoga ogvorit. lahko se pretvarjaš, da se v resničnem svetu vse skupaj sploh ne dogaja:D try that, maybe:)?

 6.   Svoboda pravi:

  A deeeej no. Cooomeee on. Človek misli, da bo končno prebral, I got laid al’ neki.. Ništa :mrgreen: (sicer sem pa jaz trenutno na istem :D ) 2013 je očitno aseksualno leto :D

 7.   NuckinFuts pravi:

  Nočem pametovat, ampak se ti ne zdi, da bi bilo dekle, ki ga spoznaš v okolju, v katerem se res ne počutiš udobno…..napačno zate? Try elsewhere, dude. You’re better than this.
  (Še vedno lahko postaneš gej. Italijanski metroseksualci imajo bojda the thing na blond fantiče :mrgreen: )

 8.   Limona pravi:

  (Mogoče pa mu potlačena gejevska nagnjenja preprečujejo uspeh pri nežnejšemu spolu?)

 9.   CHemfusion pravi:

  @Limona, tale je pa kar malo nizka xD

 10.   pametnarit pravi:

  @Svoboda, suša bo, suša. :D

  @NuckinFuts&Limona, kaj to sta zvadila? :mrgreen:

 11.   Limona pravi:

  @Chemfusion, samo malček humornega elementa. Upam, da avtor bloga razume? : )

 12.   anita pravi:

  v klubih se je dalo nekoč zelo lepo osvajat…ampak tedaj je bilo v ospredju nekaj drugega. govorim “tedaj” zaradi mojih tedanjih let. no, danes jih mam “šemalopabo30″ hehe
  ne vem, če je kdo iskal v klubih svojo “ljubezen” življenja, temveč je bilo zelo lahkotno, najstniško, “dvajstniško”, polno norega libida in divjega duha – normalno za to starostno obdobje anede :mrgreen:
  moj šport je bil ples in zelo hitro sem ugotovila, da je magičen, magnete ne samo, ko ga plešem v dvorani, ampak tudi v klubih, diskotekah :) imeli smo se krasno. ples in druzenje…tedaj so se fantje prepustili :) s plesom smo se zblizevali in spoznavali.
  tedaj sem živela v svojem rodnem mb…še pred 5 leti, ko sem prišla v lj in obiskala malo “jače” klube v lj, sta bila vzdušje in slika popolnoma drugačni :) predvsem štikle in miniči in stanje in kazanje in malo miganja z rameni. in pol kao čakaš, da kdo pristopi – jok brate nič ne bo iz tega :D

  sicer pa je problem osvajanja moških v sloveniji vsesplošen. vedno huje…moški (mladi, srednje mladi) preprosto nimajo jajc za osvajanje (ker na žalost odraščajo v takem kulturnem okolju, ki je precej rigidno). mnogim se zdi izpod časti (nemoremverjetampakjeres), premnogim je nerodno (kamjezginilamoškostinosvajalskiduh?) in se preprosto ne znajo lotit tehnik…a ni to pogubno za prihodnost naroda? :) Koliko takih in onakih ljubezni bi že lahko obstajalo, tako pa je ogromno samskih, ki se zatekajo na spletne portale ali se počutijo blazno samozvestne, ko si mesinđirajo in všečkajo fotke – to je danes komunikacija.
  po izkušnjah sodeč, so preko naših meja, proti jugu in tudi proti severu moški (zdaj pač govorim o malo starješih mladih moških heh) veliko bolj sproščeni in “drzni” in osvajalski. na prijeten, šarmanten in simpatičen način.

  Ja, izbiraj manj “diskotekaste” lokale in izbiraj…boš naletel na drugačne profile ženskic :)

 13.   anita pravi:

  ups v zadnji povedi je preveč tist drugi “in izbiraj…”

 14.   barbara pravi:

  Čakaj, dajva nekaj razčistit. Ti to, da ostaneš med samimi ženskami imenuješ prekletstvo? Ker jaz bi temu prej rekla “bingo!” :D

 15.   pametnarit pravi:

  @anita, ko bi se le rodil kakšno desetletje prej. :D

  @barbara, odvisno, sej je fajn ampak…ženske niso ravno priročni wingmani, ampak tud kolegi niso kaj prida. :D

 16.   barbara pravi:

  Jah no glej, kolegi so ti valda konkurenca, samo tale tvoj stavek se glasi približno tko, kokr če bi ženske zamenjal za ribe, pa rekel: “Šel sem lovit ribe. Jezero jih je bilo polno, prekletstvo, ki se me drži že od začetka ribarjenja.” :mrgreen: Mislim, je treba mal definirat zadeve, zakaj ti to škoduje ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !