Ognjeno jutro je gasil prebujajoč se nov, hladen dan. Z rokami za vratom in prekrižanimi nogami sem leno ležal na postelji. Iz kopalnice se je slišal hrup naglice. Vstal sem se in radovedno odkorakal proti izvoru. Naslonil sem na vrata in opazoval njeno peščeno figuro. Lasje so razkuštrani, oči opazujejo svoje telo in pazijo da ne umažejo moje srajce. Roka je počivala na ozkem pasu, v drugi je držala ščetko ki je nežno manevrirala skozo zobe. Navihano je bila naslonjena na eno koleno, ko je to postalo utrujeno je na vrsto prišlo drugo. Njena zadnjica se je poredno zamigala. Ah…Za trenutek se ujameva v pogledu. »Kaj?« Nič nič. Vstopim, objamem jo okoli pasu in jo poljubim na vrat. »Daj mir če si zobe umivam«. Tuš? Quickie? Zajtrk lahko preskočiva. »Iti morava, dolgo ne moreva več bit tu.« Umiri se no, plan je dober, uspelo nama je, zdaj se lahko imava fajn, pozabi na preteklost. Njeno telo se nagne naprej, zadnjica nežno pritisne na moj pas, nagoni se prebudijo. Z roko ji polzim po hrbtu in štejem vretenca, eno za drugim, prsti se ustavijo na robu črnine. Skoraj tako popolna je da si je ne upam dotakniti. Nagajivo jo sunem naprej kar dobim povrnjeno nazaj. Z rokami se za trenutek oprime umivalnika. Najine oči se ujamejo v ogledalu. Na obrazu se ji nariše pohoten nasmešek. Tuš? Obrne se in me vroče poljubi. Močno me ugrizne v spodnjo ustnico in me vodi v tuš. Gumbi od srajce plastično zazvenijo ko pristanjo na tleh. Slap vode pade na naju in z naju opere sledi vročega jutra. Spet imam občutek kot da se vse okoli mene dogaja v počasnem posnetku. Njeni črni lasje postanejo še bolj črni, kapljice počasi polzijo po njenem telesu, kot da bi tekmovale katera na bo na njej ostala dalj časa, katera se bo vpila v njeno gladko kožo. S prstom ji dvignem brado in ji vrnem za tisti prejšjni poljub. Zazrem sem ji v oči in obstanem v modrih globinah, za trenutek se mi zašibijo kolena. Točno tako kot prvič. Na obrazu se mi nariše nasmeh. »Kaj?«. Nič, srečen sem, samo to. »Upam da sva našla to kaj sva iskala«. Nasmejeva se in se strastno poljubiva. Je to ljubezen, je to kar sem iskal? Perfekcija občutkov.

Nagajivo in gibčno dvigne nogo ter se nasloni naprej. Ugrizne me v uho. »Pridi«. Obrni se, hočem te od zadaj. »As you wish«. Primem jo za rame in jo sunkovito obrnem tako da komaj obdrži ravnotežje. Najine dlani so prilepljene na steklo. Moje počasi polzijo navzdol in se na pol poti srečajo z njenimi. Prsti se prekrižajo in končno najdejo svojo pot. Na steklu ostane naslonjena le njena glava. Čvrsto jo primem za prsi in si jo vzamem še močneje kot prej. V navalu stasti ugasneva vodo, ne zmeniva se za to in nadaljueva v objemu. Njene noge ne vzdržijo več. Spusti se na kolena. Obrne se in mojstrsko konča najin mokri ples. Pogleda me navzgor in se nasmeji. Ves zadihan ji pritrjuem. To je to kar sva iskala. »Med drugim«. Igrivo se vstane in v roke vzame milo, ki začne polzeti po mojem telesu. »Če sva že v tušu«. Vrnem ji uslugo. S krožnimi gibi umijem vsak kotiček njenega telesa. Sploh se ne zaveda kako rad to počnem. Mokra in potešena stopiva iz kraja umazanega zločina. Drug drugega obriševa in se smejeva najinemu početju ki na plano privabi mnoge spomine. »Se spomniš?« Se ja. Najbolši dan mojem življenju. »Do zdaj«. Ne laskajte si gospodična, to je samo začetek.

Kot iz škatlice stopiva iz sobe. Zanalašč hodim za njo da lahko vonjam to vanilijevo in kokosovo omamo. Kam greš tako hitro? »Sej veš, mudi se.« Spet si živčna za brezveze. Dvigalo naju pelje navzdol. Zakaj skrbiš? »Če pa…« Kaj če pa? Plan je dober, to je to kar sva si želela. Kaj te potem skrbi? »Foter«. Kaj je z njim? »Kaj če naju najde?« Tvoj foter ni neki mafijaš da bi imel vseposod povezave. Sicer pa si rekla da si se znebila sledi, saj imava samo keš, tega se ne da izsledit. Pri nas take tehnologije ni. »Samo vseeno, sej veš kakšen je, kaj si bo mislil? Kaj če bo poslal koga za nama?«. Daj ne nori, nisva v filmu. Ding! Z roko v roki stopiva iz dvigala in se ustaviva pri velikem lesenem pultu. »Oh, hello you lovebirds. How can I help you?« Yes, we would like to check out. »Just a moment please…Here you go. Thank you for staying.« No, thank you for having us.

»Kam pa zdaj? Sever? Jug?« Draga, v Amsterdamu sva…

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !