Novo leto, nek navidezni nov začetek. Prav nič se ni spremenilo. Pričakoval sem malo, upal malo več, dobil pa nič, niti silvesterskega poljuba, niti poljuba na lice, niti objema, nič. Prav tako nisem zbral dovolj poguma, da bi ji povedal kaj si mislim. Alkohol mi je zameglil razum. Nisem se napil toliko od jeze kot pa od razočaranja nad sabo. Po dolgem času sem spet povadil klicanje jelenov. Novoletni večer je bil pravcata polomija.

Ženske ste zanimiva bitja, stvari ki jih lahko rečete, stvari ki jih lahko počnete. Prvo čakate da moški naredi prvi korak, sem ga, čeprav po skoraj letu dni pa dobro. Potem da vas povabi na pijačo, sem jo. Bilo tako kot v starih časih. Iskreni nasmehi, strmenje v oči, odkriti pogovori, kot da ne bi bilo te pavze med nama. Vedel sem da sva skupaj zelo dobra ekipa. Občutek sem imel da je vse potekalo po planu. Bil sem odločen, odkrit, na čase me je grabila tista stara sramežljivost. Nato pa je prišel prednovoletni večer in dan ter noč za njim. Naj prvo razčistim da od teh dveh dnevov nisem pričakoval nič drugega kot pa da se še enkrat odkrito pomeniva, da ji povem zakaj sem se spet odločil biti v njenem toku življenja. Isto ne morem reči za spodnjo glavo, tisti kondom pa imam itak v jakni že leto dni, just in case. Prvo kot prvo, ona me je povabila k njej domov na žur. Jaz sem tam prespal že noč prej. Tudi tisti večer je obetal nekaj več. Do jutranjih ur sva gledala filme in se smejala ter debatirala o vsem možnem. Nekajkrat se je zazrla v moje oči in obratno.

Nato pa je prišlo jutro, hladno kot še nikoli. Skušal sem jo razvedriti, pripraviti do tega da se nasmehne. Neuspešno. Tu velja omeniti da je bila rahlo bolna. Ampak to zame ni izgovor da se je cel dan in dan za tem do mene obnašala kot da me ni, skoraj v celoti sem bil ignoriran, če odštejem da sva nekaj časa skoraj v tišini skupaj srkala nama ljubi zvarek. Še vredu da je njen brat taka faca, če ne bi spakiral pa šel. Mimogrede, tudi njegova lepša polovica je vklopila »bitchy mode«. Sicer ne tako hudo kot ona ampak vseeno. Vzdušje ni bilo prijetno, bilo je naelektreno z vsemi možnimi čustvi in vprašanji. Prišel je večer in s tem bratov band. Vsega skupaj nas je bilo 7. Kot sem že rekel sem se napil iz razočaranja in iz krivde. S čem sem si zaslužil to? »Je to zaradi tega ker je tako dolgo nisem poklical?«, sem se spraševal ko sem se sesedel na stopnicah in se na robu solz smilil samemu sebi. Zakaj sem se potemtakem sploh trudil? Da dobim čisto vest? Da se bova oba počutila bolje?

Ne vem. Sam nisem zahteven gost, zelo hitro se prilagodim na novo okolje in če je gostitelj prijazen do mene sem jaz do njega. Tu se mi je zdelo da so neke nerazčiščene stvari že v osnovi. Prav čutilo se je kako se krešejo iskre in jaz sem vstopil točno v sredino tega boja za svoj prav. Vredu, če boš ti taka bom jaz tudi. Vem, trmasto in otročje. Ampak kaj bi naj storil? Cel teden sem sestavljal govor v glavi, kaj ji bom rekel in s kakšnim tonom. Vem da ne moreva začet tam kjer sva končala. Del krivde je na meni, ampak naj se potem ne obnaša kot da nima prstov pri tem. Mislim, povabim jo ven, ona me povabi k njej, vse poteka dokaj dobro, potem pa me igonrira. Mi lahko prosim katera to razloži? Ker ob vsem tem kar sem tam doživel lahko rečem samo…koji kurac? Trudil sem se da sem bil previden, dober do  nje, ne samo do nje, do vseh punc. Ne mi rečt da moram nehat biti taka »copata« in se začet pretvarjat da sem debil, ker nisem tak. Ni me pospravila v cono prijateljev ni si me zaželela, ni se razjasnila in jaz naj zdaj tu čakam in razmišljam kaj neki je mislila s tem ko sem jo slišal reči »ja kaj pa nisi poklical«. Ahaaa, torej je le jezna name.  Mogoče sem sebičen ker sem jo sam pustil čakati toliko časa, ampak ej, tudi ti si čakala skoraj pol leta.

Ne vem če naj sploh čakam, če se naj sploh trudim. Naredil sem  svoje, zdaj je na potezi ona.

 • Share/Bookmark


94 odgovorov v “Ženske, kdo bi vas razumel”

 1.   Svoboda pravi:

  Zmedena je. Ali je ugotovila, da boš padel v friend zone in je s tistimi večernimi filmi preizkušala teritorij pa je bil hladen tuš zaradi ugotovitve, ali pa se je punca ustrašla svojih čustev, ker je vse malce hitro in ji je bizarno.. Priznej, po enem letu valjda nisi mogel pričakovati, da ti bo skočila v objem in bila vsa tvoja?

 2.   pametnarit pravi:

  Saj tega nisem niti pričakoval, bilo bi neumno da bi. Itak vem da ne morma začet tam kjer sva končala. Ampak upal sem da bova vsaj razčistila neke stvari, pa magari ne bo nič s tega. Se zavedam tega da je bizarno, kar naenkrat sem se pojavil od nekje po mesecih potuhnjenosti. Sicer pa sem ji dal prostor, nisem je silil v nič, včasih sem jo malo “dregnil”, na izi. Niti nisem jezen na njo, bolj sem na sebe. Prepozno sem postal bolj odločen in zdaj plačujem posledice.

 3.   Svoboda pravi:

  No, že da se zavedaš je nekaj. Počakej kak dan ali dva, jo povabi še 1x na pijačo in potem sledi toku.. Sej boš začutil energijo.. Če bo taprava, glej da pokažeš ta moška jajca! (Ni mišljeno dobesedno;)

 4.   pametnarit pravi:

  Tud sam sem razmišljal podobno, hvala za nasvet. ;)

 5.   Svoboda pravi:

  Anytime pametnjakovič;)

 6.   Maša pravi:

  Ohja, očitno je blo to novo leto za vse čustveno. Jaz sem se znašla v prostoru, polnem spominov in pod dozo alkohola je nad mano prevladala takšna žalost, da sem se morala zadržat, da se nisem na novo leto jokala. Ampak pol je blo pa okej :)

  Glede tvoje punce pa … Bi se strinjala z zgornjimi komentarji, zmedena je. Mogoče še ni čisto prepričana, ali želi biti s tabo ali ne, ker si tako nenadno vstopil v njeno življenje in ji obudil stara čustva, pa niti sama ne ve, kaj pravzaprav čuti. Ne odnehat, ker ji ni vseeno, ampak vseeno daj času čas. Slej ko prej bo že ugotovila, kaj in kako. Če pa ne, pa itak ni prava:)

 7.   barbara pravi:

  Joooooooooooooooooooj! Take tipe k si ti bi jst najraj parkrat v rit brcnla pa mal nadrla. Se je..te pa dr..te okrog žensk k ne vejo kaj bi pa kaj ne bi tok dolg časa, da vas mine dobra volja, potem pa ne veste kaj ženske hočejo. Da mene kdorkoli, ignorira cel večer (oprosti, mogoče imam previsok ego, premalo potrepljenja, jaz pa temu pač rada rečem da se cenim ravno prav) je pri meni opravil. Četudi si v njenih očeh storil nekaj narobe se to pove. Ignoranca pač ni normalen način, ampak kaže na nespoštovanje. Bi enako obnašanje prenašal pri svojih prijateljih/ prijateljicah? Saj lepo, da bi rad razčistil stvari, ampak, včasih jih drugi ne želijo in je ni sile na tem svetu, ki bi jih lahko prisilila v to. Razen tega je včasih tudi tako, da se trudiš in trudiš tudi pol leta ali več, da bi razčistil, pa potem ugotoviš, da si še vedno nekje na začetku, ker enostavno ne prideš skozi. Nehaj se trudit razumet ženske, ker nismo uniformne in nimamo nobenih skupnih for in želja, tako kot močno dvomim, da si se v življenju ujel ama s čist vsakim moškim, ki si ga spoznal. Potrudi se raje razumet eno samo žensko, po možnosti tako, ki ti bo to dovolila, ker tale po mojem mnenju, tega niti ne želi. Btw, en prijateljski nasvet- zamenjaj tisti kondom. Eno leto v jakni je bilo dovolj, naj izpolni svoje poslanstvo v reciklaži.

 8.   pametnarit pravi:

  @Maša: Vem da sem s tem naredil en majhen bum v njenem življenju. Zdaj pa bom pač moral počakati da se malo poleže in umiri.

  @Barbara: …si me pa nasmejala s prvim stavkom :mrgreen: Sicer pa verjetno tudi potrebujem kakšno brco v rit in pridigo glede na to kako mučkam. Za vse napisano pa ti dam povsem prav.

  Ga bom zamenjal, če bom našel kakšnega sploh. :D

 9.   barbara pravi:

  No, samo da sm te. Veliko sreče ;) .

 10.   pametnarit pravi:

  Enako ;) .

 11.   kr_en pravi:

  Hahahaha, ne morem verjet…da na kratko opišem še svojo zgodbo…ne dolgo nazaj spoznam eno ‘čudno’ dekle, katera se je takoj ‘napalila’ in že prvi večer se je natikal kondom :) ….nakar se slišiva naslednji dan, začnejo deževati sms- si ko po tekočem traku….nato 3 dni nič, kot da sem izpuhtel…kar naenkrat pokliče in pravi če greva kaj ven. Seveda se dogovoriva za randi in spet…večerjica…komi je zdržala da sva prišla do mene in spet kondom…..in ponovno naslednji dan oz. dva so deževali sms- si, pa spet kakšen dan tišine…in spet en dan pokliče in zadevo ponoviva po ustaljenem ‘postopku’, pri tem venomer omenja kako bi bila z menoj in podobne ‘štose’…in na to spet mrk za kakšen dan…No, ko naj bi se tako v mesecu dni ta šestič dobila….sem imel pa dost in sem sam ‘mrknu’. In ja, pol smo pa moški čudni, ja ITAK :D DD

 12.   maja pravi:

  ah, če bi mene tip na samem cel večer samo gledal, brez da bi me hotel (vsaj) pomečkat ali podret, bi ga tud jst poslala k vragu. razen če nisi star 16 :D
  hallooo… če se iskri, zakuri do konca… če nisi glih gej pod kriniko…
  in najpomembnejša – bejbe ne maramo mečkačev!

 13.   maja pravi:

  p.s.: temu ti praviš: “postal sem bolj odločen.”??
  siriusli? kako “odločen”? a zdej jo pogumno v oči gledaš? ohjej… otroc…

 14.   pametnarit pravi:

  @kr_en: Jaz bi nadaljeval na tvojem mestu. Mogoče trpi razum in srce, nekomu tam spodaj pa to zagotovo paše :mrgreen: .

  @maja: Kako bi se počutila, če bi te nekdo ki se kar prikaže po petih mescih skušal drugi dan skupnega druženja naskočiti na kavču? :mrgreen: Misliš da nisem pomislil na to? Pa še kolikorat, pomislil sem tud na to kako bizarno bi to zgledlo. Ni se ravno tako iskrilo da bi lahko podkuril.

  Relativno, vse je relativno… :P Eni s(m)o že odločni če gremo zjutraj s trdim scat. :mrgreen:

 15.   binka pravi:

  Punca te zajebava! Pozabi in move on!

 16.   Svoboda pravi:

  Dobr no, ne bi o tem kok znate bit moški čudni.. Da povem še js mojo anekdoto. Nek tipček mi je rekel pred kratkim za številko, pa sem se ga usmilila, ajde nej mu bo.. Greva prvič ven okej kul, drugič okej kul.. Sam me je klical in mi pisal smse nato pa mi na 3. pijači uvede, da sem mogoče mal “skeri”.. Tko, s svojo energijo in črnimi oblačili. Model, a sva mogla jit res TRIKRAT ven, da poštekaš to?

  Mislim, da smo kar 50:50, vsak iz svoje smeri:P

  Sicer pa kar se tiče naskakovanja že po prvi noči zna bit čist kul, če sta oba za akcijo in oba pričakujeta isto:D

 17.   pametnarit pravi:

  @binka: je ena izmed opcij. Ne vem od kod mi živci da še silim dalje.

  @Svoboda: Le kako bi naj vedel če hoče isto? I’m not a mind reader. :mrgreen: Možnost je bla 50:50. Če pogledam na celotno situacijo nazaj, bi se zgodil epic fail.

 18.   Svoboda pravi:

  No, you’re not. You just didn’t have enough experiences with women:P

 19.   mumbly pravi:

  A maš še obe roke? Kaj pol v ženske rineš?

 20.   pametnarit pravi:

  @Svoboda: touché

  @mumbly: Levanka in Desanka sta še dobro ja… :mrgreen: Nimam pojma. Ker je bedno bit sam.

 21.   kr_en pravi:

  Pa dobro Svoboda, ni glih nujno da je to res kar praviš, saj smo si različni….ena bi pustila, druga bi t’koj nardila blowjob, tretja pa vidiš….Jaz tudi še tiste danes ne razumem (sej nč bat, niti se ne trudim :D ), tko da vedno ’slišiš’ za kakšno ‘novo’. Btw, pa nisem jih imel ravno malo ;)

 22.   Svoboda pravi:

  Tell me something new;)

 23.   Svoboda pravi:

  @kr_en tisto s premalo ženskami ni bilo namenjeno tebi..;)

 24.   Suzi pravi:

  Jaz bi se strinjala s zgornjim komentarjem Svobode.. kakšen dan, dva počakaj, da se stvari uležejo, pa jo potem povabi na kakšno pijačo.. če se odzove, vredu, če ne pa.. pač ni resna (ne ve kaj bi rada) in jo “pozabi”. Pomembno pa je, da najprej pri sebi razčistiš stvari – kaj hočeš in kaj ne, kakšno zvezo bi rad imel. Ker, a si res želiš ob sebi nekoga, ki ne ve kaj bi rad, ki se igra s čustvi drugega? .. vem, vsi smo (verjetno) že doživeli kaj podobnega in je lažje govoriti in biti pameten.. ampak res, prej ko boš razčistil stvari, bolje bo.
  Malo se razglej naokrog, mogoče pa je kje v bližini kakšno prav fletno dekle, ki pa je ti zaradi “zagledanosti” v to punco ne vidiš :)

  Pozdravček :)

 25.   kr_en pravi:

  @Svoboda, itak da vidim, sej bi blo skor nemogoče, da bi dobil že v isti sekundi tvoj odgovor…sej bi me blo že mal scary :D bi se kr odklopu z neta ;)

 26.   Svoboda pravi:

  Haha, sej baje sem skeri tako da…:P;)

 27.   sbezjak5 pravi:

  hahahah jaoo kaki ded si moral bi jo vorenk posexat pa bi te gledala ko …………hja jaz ko sem bil mulec isto napako naredi punca mi bla vsec 3x sva sla ven 4 me poslala nekam vprasam zakaj ????rekla je v 3 bi morala ze sexat in dobila sem obcutek da si me ne zellis in po vecini zenske nimajo rade cincanje ampak nikoli ne bo zenska naredila pri tem 1 koraka saj probati bi moral ce druga ne bi se vroce poljublala in bozala in verjetno je mislila da jo ne privlacis in se ohladila nobena zenska ne ise platonske veze SEX MORE BITI DRUGACE SI ADIJO

 28.   kr_en pravi:

  @Svoboda Huh, sem prebral v enem od prejšnjih postov ja, pa tut to, da delaš na Karitasu :D :D

 29.   Svoboda pravi:

  Kaaj? Kakšen Karitas?:D haha

 30.   pametnarit pravi:

  @Suzi: O ja, je ena posebna v bližini, soseda, ki me ima v coni kolegov iz katere ni izhoda. Bom jutri na faksu pozoren, če me katera lepo gleda. :D Hvala za nasvet in pozdrav tudi tebi. ;)

  @sbezjak5: Mogoče bi jo res moral naskočit ja, fuck it…gremo… :mrgreen: Sicer pa ja…že prvi dan bi ji moral na kavču povedat kaj si mislim in zakaj sem tam…

 31.   kr_en pravi:

  @pametnarit Ma ne povedat, plazilca dat ven, pa opravit zadevo :D

 32.   binka pravi:

  @svoboda in @pametnarit – zakaj pa vidva ne gresta skupaj na kavo? saj vesta – nasprotja se privlačijo. :)

 33.   kr_en pravi:

  @Svoboda: Ma kr si se ga ‘usmilla’ in mu dala številko, sem sklepal da maš poklicno deformacijo ;) :D

 34.   kr_en pravi:

  @binka: Haha, tole bo še kšn dejt sajt ratal, 12 points go to binka :D :D

 35.   Svoboda pravi:

  @kr_en hahaha, dobra!

  @binka, pitaj boga.. nisem nikoli pomislila na to:D

 36.   kr_en pravi:

  pa da ne bi zdej vsi navalili…12 point GOES to binka :D

 37.   kr_en pravi:

  @Freedom ajajaj, preveč si ti meni open mind da ne bi pomislila :D :D

 38.   pametnarit pravi:

  @kr_en: haha xD, valda :D

  @binka: hmm, tud jaz nisem pomislil na to. :mrgreen:

 39.   Svoboda pravi:

  @kr_en: sej če si open mind še ne pomeni, da hočeš dejtat z vsemi ljudmi na svetu:D Potem ne bi imela svojega bloga tako anonimnega kot ga imam:P butara:P

 40.   pametnarit pravi:

  What she said… ^

 41.   kr_en pravi:

  @Freedom: itak, itak, mal heca dej. Drugače je pa to prišlo iz tistega….ne more se tipček ’smislit’ reči pri sexu, o kateri ni ženska že sanjala :D :D

 42.   Svoboda pravi:

  @ Pametnarit, nama še ni treba na date, pa že veš kaj moraš rečt:P

  @Kr_en: spet si me malce izgubil s temle stavkom…???:D

 43.   pametnarit pravi:

  @ Svoboda: This is how I roll :mrgreen:

 44.   Svoboda pravi:

  Se bom vzdržala komentarja, da ne bom spet kej naprej dubla vržen;)

 45.   Primoz pravi:

  dud.been there,done that.muve on.its over.

 46.   binka pravi:

  V glavnem, če bosta šla na dejt, nas ne pozabita obveščat kako se je izteklo. :)

 47.   Vse so iste! « Če ne daš, ne moreš dobit! pravi:

  [...] da ni bilo posebnega razloga, morda nisem bil najbolj iskren. Danes sem namreč bral tale blog: http://pametnarit.blog.siol.net/2012/01/02/zenske-kdo-bi-vas-razumel/ , in sem si zaželel opisati še svojo izkušnjo. Tako sem napisal dolg komentar. Potem pa, ko sem [...]

 48.   staropramen pravi:

  Pozdravljen! Sem ti napisal en konkreten komentar, potem sem pa rajši blog odprl, pa objavil :)

  http://staropramen.blog.siol.net/2012/01/02/vse-so-iste/

  Če bo volja.. ;)

 49.   misslilyy pravi:

  Če meni tip ne da,ga fuknem iz stanovanja.Vem,da se grozno sliši,nisem ravno romantic type of girl.;)

 50.   NuckinFuts pravi:

  Pošlušte vi mene.. Kar sem v svojih dolgih letih življenja (lihkar dubu brado pa mozolje) ugotovil o poskusu posploševanja odnosa med ženskami in moškimi je…. da se tega ne da narediti. Pika.
  Če je že komu uspelo približno zajeti večino (ne vseh!) žensk v nek vzorec je to tale poba (zapis, ki ga dam prebrati prav vsakemu tipu, ko pride do debate o dekletih). Se pravi, kar si naredil narobe je to, da si ubožici dal točno tisto kar je hotela.
  Pa povejte, če se strinjate :mrgreen:

 51.   kr_en pravi:

  @misslilyy: Prav nč grozno se ne sliši, zgodovina se vedno ponavlja…držiš se načela Gaja Julija Cezarja….pa bosanca (skidaj gače- dosta romantike) :D in prav je da veš, zakaj jo imaš :D

 52.   Svoboda pravi:

  @Binka, sure;)

 53.   misslilyy pravi:

  @kr-en:Bolj se držati načela Gaja Julija Cezarja kot bosanca.LOOL

 54.   kr_en pravi:

  @misslilyy: I love running and cumming too ;) pa upajva na leto brez raznih poškodb kolena, pokostnice itd. ;)

 55.   pametnarit pravi:

  @misslilyy in kr_en: Hvala za dozo smeha :mrgreen:

 56.   Svoboda pravi:

  Haha, zanimive debate se razvijajo tle spodaj:D

 57.   kr_en pravi:

  @Freedom: veš kako, binka je vrgla vžigalico in zdej hodmo čekirat, če se je kej zanetlo ;) sicer pa veš da smo slovenčki vsi veseli če je pri sosedu kej novega :D

 58.   Svoboda pravi:

  Ja, ja seveda:) Tebi tudi očitno hudo manjka ognja..

  Ampak veš kaj, mene pa še zmeraj najbolj od vsega zanima kaj se dogaja z bejbo??:D

 59.   kr_en pravi:

  @Freedom: Hahaha, dobra dobra, končno me je nekdo razsvetlil :D misliš kaj je s prvotno bejbo? To bova pa mogla počakat na pametnorit ;) Se pravi za trojčka nisi? :D :D

 60.   kr_en pravi:

  @pametnarit: tebe pa ni težko nasmejat ;)

 61.   Svoboda pravi:

  No, sem globoko počaščena, da sem to jaz. Ja, ferbc me daje:P

  Ne, lahko pa me povabiš na kavo, ker že itak hočem dejtat s celim svetom, remember?:P

 62.   pametnarit pravi:

  Kaj se z bejbo dogaja? Počakal 2 dni. Poslal sms pred tremi urami, brez odgovora. Potem na fb vidim da jo telefon zajebava, kar vem da jo ker sem ji ga skušal popravit. V bistvu je priklenjena na posteljo, nekaj jo je v križu vsekalo al kaj, ne vem, je bla boga že ko sem šel. Tako da bolje da to stvar preložim do takrat ko bo zdrava. Ne vem kaj, ampak nekaj me po vsem tem še vedno vleče k njej. Al je to osamljenost ali pa pač dejstvo da je bila lani edina punca po dolgem času ki je v bistvu želela bit z mano, nekaj je na njej. :)

 63.   pametnarit pravi:

  Po drugi strani pa me mika da se ne bi več oziral nazaj. Ampak me muči, ker sem jo pred tem poznal že dve leti in vem da ni taka, ali pa se pač sprenevedam. Poleg tega bi spet izpadel kot kreten.

 64.   Svoboda pravi:

  Komi čakam, da slišim razplet zgodbe:D

  Ne morš se kar takoj udat, more bit saj neeeki, boš imel toliko več materiala za pisanje;)

 65.   kr_en pravi:

  @Freedom: Itak da je bil hec tisto dej :P t’koj te povabim, sam oblub da rečeš NE (najbolj dosadno je, ko bejba takoj reče DA) :D in ne mi spet igrat karitasa :D

 66.   kr_en pravi:

  @pametnarit: sam vidiš, bejbe tle na forumu te kr palijo, vse neki čakajo, je pa vprašanje zakaj jit to tko zanima…. :D

 67.   Svoboda pravi:

  Hahahahaha, legenda:D Ti stvarno nisi normalan:P

  Obljubim evo;)

 68.   kr_en pravi:

  @Freedom: Hahaha, ne sodi vseh po sebi :D Tvoj negativni odgovor me je sedaj bolj napalu kot una bejba pametnorit ;) zdej sam ne vem h komu naj se obrnem po nasvet :D :D

 69.   Svoboda pravi:

  Hahaha evo, priznam. Znaš nasmejat človeka:)

  Najbolje, da napišeš blog o tem, gotovo boš dubu velik odgovorov.. in ženitnih ponudb.. baje.. ker smo use ful “napaljene”:D

 70.   kr_en pravi:

  @Freedom: ajjooooj še da blog pišem, sej veš kako je s tistim….bolj ko kenslaš, več jih maš…ni to šport zame :D to je sam za izbrance :D

 71.   pametnarit pravi:

  Vidva, dajta si sobo zrihtat… :mrgreen:

 72.   Svoboda pravi:

  Vem ja.. Men je kul:D Ti si pol eden tistih tipičnih slovenčkov s sosedi pa to;)

  sorry pametnjakovič, it’s not my fault *puppy eyes*

 73.   kr_en pravi:

  @pametnarit Hahaha, bom začel počasi razmišljat, hvala za nasvet :D :D

 74.   Svoboda pravi:

  Moški ste grozna bitja:D

 75.   kr_en pravi:

  @Freedom: ma ne, ne, ti kr ustvarji blog, sej vidiš da tut jst sodelujem, sicer ne pri tebi, pa vendar ;) Ma ne, ne, nisem tisti klasičen slovenceljn od svetlane makarovič….nč bat. Btw, zadnjič sem slišal, da Bono tist komad I still haven’t found napisal na njeno privatno življenje :D :D

 76.   Svoboda pravi:

  Hm?? Interesting.. Sedaj naju ma pa pametnjakovič verjetno že poln ku*ac tako da…;)

 77.   kr_en pravi:

  @Freedom: Haha, pa ne sam naju…že tam od zadnjega v letu po moje ;) nč, nč, bejžva pol ;)

 78.   misssixty pravi:

  kr-en res si faca, kok sm se nasmejala!!!!!! Zdej pa eno resno uprasanje, a bi se dal dobit tvojo cifro in jit na vecerjo s tabo? Lupcka*

 79.   pametnarit pravi:

  Zdaj se počutim se kot Hitch – the date doctor :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=lp–Un6fNro

 80.   pametnarit pravi:

  Aja, btw, bejba je odpisala.

 81.   Svoboda pravi:

  @ pametnjakovič, in šta kaže?:D, ne tok ti kot tvoj blog je Hitch:P

  @misssixty, postavi se v vrsto:P ahahahahah:D

 82.   kr_en pravi:

  @misssixty: jst sem se tudi nasmejal ;) glede cifre sploh ni panike…čevlji 45 (Paciotti in Pollini tut 46), superge za laufat pa 46 do 46,5 odvisno od firme :) Večerja pa itak, že zdej lačen, komi čakam :D

 83.   kr_en pravi:

  @Freedom: (šta kaže?)….da je svakog gosta za tri sata dosta :D zdej sam čakam da še ona blog odpre ;)
  @pametnarit: mal heca, ne zamerit ;)

 84.   Svoboda pravi:

  @kr_en, original številke hahahahahaha:D, ma ja kurc čakaš, moj je odprt že 2 leti, tebe pa od nikjer:P

 85.   misssixty pravi:

  @kr-en mmmm, stevilke so mi vsec morm priznat kr vlke, kaj sele ksna druga:) Nehi me hecat pa rajs povej ce si za? Lupcka*
  @svoboda nimam glih navade v vrstah cakat, lah pa nardim izjemo pa pridem na zacetek vrste:P

 86.   kr_en pravi:

  @Freedom: Itak orgiginal, ma kaj si mislila da sem sfejkan :D Nč mi nisi zadnji dve leti šepnila na uho ;)
  @misssixty: Nč te ne hecam, nč bat.

 87.   Svoboda pravi:

  @kr_en, ma teoretično bi bil lahko spam, ampak ajde:P A zdej bi pa še da ti šepetam? Ma ja!:D

 88.   Chemfusion pravi:

  Haha, poglej poglej kako se je debata razvila. Nove zmenkarije. :mrgreen:

 89.   kr_en pravi:

  @Freedom: Maš res, lahko da sem spam, sam nisem edini :P :P sem se pa mal zamislu in…..

 90.   Svoboda pravi:

  in..?:D

 91.   kr_en pravi:

  ……in pomislu, da me bo kdo banal, pa vidim da še noben ;)

 92.   Svoboda pravi:

  Pomoje so prej obupal;):D

 93.   maja pravi:

  “V bistvu je priklenjena na posteljo, nekaj jo je v križu vsekalo al kaj, ne vem, je bla boga že ko sem šel. Tako da bolje da to stvar preložim do takrat ko bo zdrava”

  fak, stari, ampak ti si res KAPITALNI HLODDD!!!!!!!!!
  k njej pejt, pocrkljaj jo, čajček ji prnes u postlo namesto tastare, pa čokoladko ji prnesi, pa tko naprej.
  kaj hudiča čakaš…

 94.   študentka pravi:

  Nisem brala vseh komentarjev. To je težko vprašanje, če ne že kar retorično, verjemi, da se tudi ženske same (vsaj jaz)velikokrat vprašamo, kdo bi nas razumel…ampak na drugi strani si tudi me zastavljamo vprašanje, moški, kdo bi vas razumel. Če mene vprašaš je problem v tem, da smo ljudje kompleksna bitja (vrjetno izhajam iz svojega študijskega področja), ampak kljub vsej kompleksnosti, bi komunikacija rešila veliiiik problemov in nejasnosti, seveda, če je pripravljenost za komunikacijo na obeh straneh. Včasih je treba ne glede na spol it preko sebe in narest prvi korak, če ne druzga vsaj zaradi razjasnjevanja situacije :) pa good luck, v kolikor se še ni rešilo :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !